La Copa MARNATON eDreams 2020 amb Pulseres Candela

La Copa MARNATON eDreams 2020 amb Pulseres Candela

La Copa MARNATON eDreams arriba aquest 2020 a la seva 9a edició. Enguany acompanyem a l’ONG Polseres Candela amb l’objectiu d’aportar el nostre granet de sorra contribuint a la recerca del càncer infantil. La Copa MARNATON eDreams arrenca el 9 de maig a Barcelona, ens traslladem el 23 de maig a Formentera, el 7 de juny a Begur, el 27 de juny a Sant Feliu de Guíxols i el 19 de setembre tanquem a Cadaqués. Vols ajudar-nos a recaptar fons per a Polseres Candela? És fàcil, pots donar aquí, crear el teu repte des de migranodearena.org o fer la teva contribució durant el procés d’inscripció a qualsevol de les nostres proves. I si vols conèixer més a fons el projecte de Polseres Candela acosta’t al seu estand en algun dels nostres esdeveniments.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.